Jste zde

Amtest – špičková zařízení pro výrobu elektroniky na AMPER 2024

Známý distributor strojů a spotřebního materiálu pokrývající centrální a východní Evropu představí špičková zařízení pro výrobu elektroniky.

Amtest patří mezi pravidelné vystavovatele veletrhu AMPER. I pro letošní rok připravil řadu novinek od svých dodavatelů. Například stroj pro laserové značení desek plošných spojů BRIDGE FUTURA F350 stroj laserového značení DPS, jedno z nejlepších zařízení svého druhu na trhu díky nekonvenčnímu základu použitému pro vývoj mechanické, elektronické a SW platformy.

Mezi dalšími novinkami na veletrhu budou velkoobjemový dávkovací stroj bdtronic B3000, vytvrzovací stroj s automatickou kontrolou laku MSTech Smart Infinity nebo lakovací stroj Nordson. Amtest díky zaměření na středoevropský a východoevropský prostor nabízí řadu řešení, škálovaných pro potřebu výrobců a dodavatelů na různých úrovních.

https://amtest-group.com/cs/

Veletrh AMPER 2024 s podtitulem Smart&Connected World se zaměří na chytré technologie. Tématy budou mimo jiné elektroenergetika, fotovoltaika, elektroinstalace, systémy řízení a zabezpečení budov, osvětlovací technika, pohony a napájení, elektromobilita nebo smart city. Navštivte Brno 19.-21.3. 2024. https://www.amper.cz

 

Hodnocení článku: