Jste zde

AQ electronic míří na AMPER 2024

AQ electronic se zaměřuje přímo na výrobní firmy elektronických součástek a elementů, kterým zajišťuje přímý prodej a to jak distributorům, mezinárodním výrobním společnostem, tak i menším firmám a zákazníkům.

AQ electronic byla založena v roce 2003, jako menší nezávislý distributor pasivních elektronických součástek. Postupem času firma rozšířila portfolio a navýšila skladové kapacity, ve kterých drží aktuálně skladem více než 38 000 položek. Tým se postupně rozrůstal o specialisty v oboru, kteří  Vám jsou schopni pomoci s odbornými dotazy. Od roku 2016 je AQ electronic držitelem ČSN EN ISO 9001:2016 dle standartu TÜV SÜD. Od roku 2010 patří k pravidelným vystavovatelům na veletrhu AMPER.

AQ electronic s.r.o. představuje významné výrobce, které na území České a Slovenské republiky i zemí střední a východní Evropy zastupuje:

WAGO - nabízí mnoho produktů v oblasti konektorů a svorek jak do DPS, na DIN lištu, tak i Terminal blocks 
Sanyou Relay – výrobce Signal, Power, Latching a Automotive relé
Ferroxcube - feritová jádra, transformátory, elektrické odrušení a příslušenství k feritovým jádrům 
Amphenol FCI - výrobce konektorů a řešení pro kabelové svazky
'Brightek – výrobce LED s širokým sortimentem THT, SMD, IR, UV, Photo Diodes DOT Matrix, LCD Module
Display Elektronik – výrobce displejů s širokým sortimentem a vysokou kvalitou, LCD, TFT, LED, O-LED 
ESKA – výrobce pojistek, držáků pojistek, teplotních čidel, pojistek pro automobilový průmysl
Holtek – přední výrobce integrovaných obvodů, který se převážně zabývá mikroprocesory a designem pro periferní prvky a MCU 

Veletrh AMPER 2024 s podtitulem Smart&Connected World se zaměří na chytré technologie. Tématy budou mimo jiné elektroenergetika, fotovoltaika, elektroinstalace, systémy řízení a zabezpečení budov, osvětlovací technika, pohony a napájení, elektromobilita nebo smart city. Navštivte Brno 19.-21.3. 2024. www.amper.cz

https://www.aq-electronic.com/

Hodnocení článku: