Jste zde

Cloud nebo Edge – i toto téma bude předmětem konference Embedded World 2024

Program konference, která je součástí veletrhu Embedded World, přinese řadu zajímavých témat. Zajistěte si vstupenkyna Embedded World zdarma.

Výstava a konference Embedded World je největším setkáním pro průmysl embedded systémů. Od 9. do 11. dubna 2024 se mohou návštěvníci na norimberském výstavišti ponořit do mnohostranného světa profesionální elektroniky a setkat se s osobnostmi oboru i dodavateli.
"Během Embedded Worldu se setkávají všichni klíčoví hráči, odborníci a oborové asociace ze sektoru embedded systémů. To nabízí nejen jedinečnou příležitost k networkingu, ale také možnost dozvědět se o nejnovějších technologiích z první ruky," říká výkonný ředitel Benedikt Weyerer. Poselství se odráží i v letošním claimu: "Connecting the embedded community".
Kromě nejnovějších technologií se Embedded World zaměří také na důležitá témata celého průmyslu. Například profesor Dr. Axel Sikora, předseda světové konference o vestavěných technologiích, považuje vestavěné zabezpečení za "klíčovou vlastnost produktu budoucnosti". V nedávném rozhovoru poukázal na to, jak důležité je chránit jak bezpečnost dat, tak funkční bezpečnost vestavěných systémů.

Konference Embedded World 2024

"Našlo si k nám cestu více než 600 přihlášek, což je rekord všech dob," vysvětluje profesor Sikora. Všechny příspěvky byly ve vynikající kvalitě, což byla pro programový výbor skutečná výzva. Během několikadenního workshopu se řídícímu výboru podařilo vytvořit prvotřídní třídenní program konference. Kromě dvou hlavních konferenčních bloků se finální program skládá z 18 sekcí, 81 lekcí a celkem 243 prezentací.
Ve svém hlavním projevu v úterý 9. dubna bude Dr. Salil Raje z AMD, hovořit o zlepšování efektivity v kontextu umělé inteligence. Zaměří se na rozdíly a interakci mezi edge computingem a cloud computingem. Druhou hlavní přednášku konference přednese ve středu 10. dubna Fiona Tracy ze společnosti Analog Devices, která poskytne pohled na to, jak lze udržitelně navrhnout továrnu budoucnosti s pomocí inteligentních edge zařízení.

Návštěvníci a vystavovatelé embedded worldu se mohou těšit na tři dny plné odborných znalostí na nejvyšší úrovni. S kódem voucheru ew24Pi0124 si zájemci mohou již nyní zajistit vstupenku zdarma: www.embedded-world.de/vouchershop 

 www.embedded-world.eu

Konference Electronic Displays 2024

Konference o elektronických displejích se bude konat 10. a 11. dubna souběžně s výstavou a konferencí embedded world. S rekordním počtem přednášek, příspěvků a mezinárodních řečníků nabízí edc'24 vysoce informativní program na všechna témata související s expozicemi.
V první keynote session ve středu 10. dubna představí pět řečníků vhled do aktuálních témat, jako jsou trh displejů, trendy a user experience (UX). Druhá přednáška ve čtvrtek 11. dubna představí novinky z oblasti automobilového průmyslu a displejů pro velké prostory.
Vstupenky a program naleznete na: www.electronic-displays.de
 

Hodnocení článku: