Jste zde

IoT Tech Global 2020

Datum: 
Úterý, 17. Březen 2020 - Středa, 18. Březen 2020

Přední světová konference o IoT se vrací do Olympie v Londýně ve dnech 17. – 18. Března 2020 v podobě páté výroční globální akce. Klíčové témata budou 5G, kybernetická bezpečnost, cloud, blockchain, AI a big data.

Očekává se až 12 000 účastníků z celého světa, včetně CTO, vedoucích inovací a technologií, ředitelů IT, vývojářů, OEM, vládních institucí, zástupci automobilového průmyslu, investorů a mnoha dalších.

IoT Tech Expo předvede ty nejnáročnější špičkové technologie od více než 300 vystavovatelů a poskytne informace o více než 500 přednášejících, kteří sdílejí své bezkonkurenční znalosti a reálné zkušenosti v oblasti IoT.

Klíčová témata

Zkoumáním nejnovějších inovací v rámci internetu věcí a pokrytím dopadu, který má na mnoho průmyslových odvětví, včetně výroby, dopravy, dodavatelského řetězce, logistiky, automobilového průmyslu, stavebnictví, energetiky, veřejných služeb, pojišťovnictví, zdravotnictví a maloobchodu.

Mezi klíčová témata patří IIoT, inteligentní logistika, automatizace budov, inteligentní sítě, energie, inteligentní města, budoucnost výroby, správa dopravy, vozidla, monitorování majetku, správa zařízení a další.

Více informací na https://www.iottechexpo.com/global/