Jste zde

Nákupčí, nepropásněte: Webinář DigiKey o strategiích pro nákup v roce 2024

DigiKey ve středu 6.prosince pořádá webinář o strategickém procurementu pro rok 2024, kde vedle aktuální situace experti proberou řešení pro úspěšný nákup a zajištění dodávek pro vaši výrobu.

DigiKey, přední globální distributor,  nabízející největší výběr technických komponent a automatizačních produktů na skladě k okamžité expedici, uspořádá ve středu 6. prosince v 18 hodin CET (11 hodin CDT)  webinář  Strategic Procurement for 2024: A Live Fireside Chat .

Na virtuální akci vystoupí odborníci na nákup ze společnosti DigiKey, kteří budou diskutovat o klíčích k úspěšné strategii nákupu a reálných řešeních, která vedou ke strategičtějšímu a úspěšnějšímu přístupu k procurementu a nákupu.

Odborníci na nákup společnosti DigiKey se podělí o své odborné znalosti a zkušenosti v těchto oblastech:

  • Celkový stav dodavatelského řetězce a přechod k novému normálu
  • Bezproblémové digitální zadávání poptávek a objednávek
  • Právní rámec a makroekonomické podmínky

"Zatímco se profesionálové v oblasti nákupu připravují na rok 2024, nikdo neví, co přinese budoucnost, ale pokud nás posledních několik let něco naučilo, pak to, že se vyplatí očekávat neočekávané," řekla Margaret Cunha, senior ředitelka globálního dodavatelského řetězce ve společnosti DigiKey. "Těšíme se na diskusi o ekonomických podmínkách, výzvách a příležitostech, které sledujeme v roce 2024, a o strategiích a nástrojích, které jsou k dispozici pro prosperitu v nadcházejícím roce."

Chcete-li se webináře zúčastnit, odešlete registrační formulář.

Důležité: Pokud se nemůžete zúčastnit živého webináře a chcete si jej poslechnout, zeregistrujte se i tak. DigiKey zašle záznam po skončení akce těm, kteří se zaregistrují.

digikey.com

 

Hodnocení článku: