Jste zde

Navštivte Digi-Key na veletrhu electronica 2022

Hned tři expozice připravuje Digi-Key na veletrhu electronica v Mnichově. I to ukazuje, jak tomuto distributorovi na středoevropském trhu záleží. Vedle velkého stánku pro obchodní jednání bude k vidění živé studio nebo historická expozice.

Digi-Key Electronics, která nabízí největší světový výběr elektronických součástek a produktů pro automatizaci skladem k okamžité expedici, zve účastníky veletrhu electronica 2022 k návštěvě svého stánku, 15.–18. listopadu v Mnichově.

Tento rok je Digi-Key zpět se stánkem v novém kabátě. V hale B4 bude k vidění hned třikrát. Hlavní stánek, kde budou k dispozici obchodníci a aplikační inženýři doplní Digi-Key Studio se  živými rozhovory a ukázkami produktů více než 30 předních dodavatelů včetně Würth Elektronik, Analog Devices, Weidmüller a dalších. Samostatně bude stát za to navštívit Digi-Key Experience, která představí kurátorskou sbírku významných historických předmětů, které sledují cestu Digi-Key od skromných začátků na počátku 70. let až po současný stav globálního distributora v hodnotě mnoha miliard dolarů.

„Jsme rádi, že se letos vracíme na veletrh electronica, abychom se znovu osobně potkali se zákazníky, studenty, kolegy a přáteli z celého světa,“ řekl Dave Doherty, prezident společnosti Digi-Key. „Jsme nadšeni, že budeme zase spolu a přivezeme kousek Thief River Falls v Minnesotě do Mnichova, abychom předvedli to, na čem jsme v posledních několika letech pracovali, tedy naše nové distribuční centrum.

Navštivte Digi-Key na stánku  B4.578.
digikey.com 

Hodnocení článku: