Jste zde

V4 Startup Force hledá čtyři nejlepší startupy

Startupy se mohou přihlašovat do 3. edice programu V4 Startup Force. Jeden startup z každé země visegrádské čtyřky dostane příležitost zúčastnit se zdarma. Uzávěrka přihlášek je 25. září.

Hlavním cílem programu, který startuje 4. listopadu v Budapešti, je podpora startupů v navazování vztahů s korporacemi aktivními v regionu a potenciálními lokálními partnery. Rovněž pomáhá propagovat posilování obchodních vztahů mezi partnerskými zeměmi. Uzávěrka přihlášek je 25. září.

Jsme rádi, že se program V4 Startup Force těší zájmu regionálních startupů, které v něm vidí příležitost k získání nových zkušeností a kontaktů. V UP21 přikládáme velkou důležitost nejen setkávání s investory a zástupci korporací, ale i vzájemnému propojování a utváření silné startupové komunity v rámci regionu V4,” říká Vítek Šubert, spoluzakladatel a CEO inkubátoru UP21, který již pomohl prosadit se úspěšným startupům jako je Shipvio, Sens nebo Spaceflow.

V4 Startup Force představuje především možnost cestovat po hlavních městech zemí visegrádské čtyřky ve spojení s intenzivním dvoutýdenním mentoringem, který provede účastníky důležitými fázemi života startupu. Celý program je bezplatný a pomáhá prosadit se na globálním trhu s řešeními, která odráží nejnovější trendy a mohou tak nalézt uplatnění i u velkých korporací.

Uzávěrka přihlášek již 25. září

V4 Startup Force začíná 4. listopadu v Budapešti, následně se pak zástupci startupů vydají na 10denní okružní cestu po hlavních městech V4, kde se setkají s největšími jmény lokálního byznysu a startupového ekosystému. Při každé zastávce proběhne setkání s mentory ze startupového světa i korporátní sféry, kteří budou zúčastněným pomáhat v rozvoji jejich byznysu a sdílet s nimi zkušenosti během specializovaných seminářů. Přihlášky lze podat na webu V4 Startup Force do 25. září 2019, na stejné adrese naleznete i detailní popis celého programu.

Mezi hlavní cíle organizátorů patří popularizace inovací a hledání investičních příležitostí v regionu, stejně jako podpora regionální startupové komunity. Dále pak vzájemné předávání zkušeností, rozšiřování byznysových kontaktů a usnadnění vstupu na lokální trhy. Program řídí maďarská inovační agentura Design Terminal ve spolupráci s českým UP21, slovenským Campus a polským Reaktor Warsaw.  To vše se děje s podporou Mezinárodního visegrádského fondu. V České republice jsou partneři E.ON CZ, KB SmartSolutions, Česká spořitelna a Microsoft.

http://v4startupforce.designterminal.org/ 
www.up21.com

Hodnocení článku: