Jste zde

Hannover Messe - Vaše vstupenka do budoucnosti!

Vážení čtenáři, dovolte, abychom Vás pozvali na další ročník veletrhu HANNOVER MESSE, který se se uskuteční 22. - 26. 4. 2024 v Hannoveru.

Zažijte zblízka trendy v oboru a zajistěte si volnou vstupenku již nyní! Registrací kódu CP9rC získáte permanentku na pět dnů veletrhu. Kod je nutno zaregistrovat na webovém portálu pořadatele zde.

Motto letošního ročníku zní: ENERGIZING A SUSTAINABLE INDUSTRY.

Objevte inspirativní řešení pro budoucnost a setkejte se s vizionáři z byznysu, vědy a politiky. Veletrh Hannover Messe vytváří platformu, na které se pravidelně prezentují novinky celého zpracovatelského průmyslu. 15 výstavních hal hannoverského výstaviště zaplní na 3000 vystavovatelů z celého světa. Mezi vystavujícími společnostmi jsou globální technologické korporace, ale i malé a stření podniky, více než 300 start-upů a samozřejmě nechybí ani renomované výzkumné ústavy a instituce. Katalog vystavovatelů, ve kterém lze filtrovat podle různých kritérií, naleznete na webu pořadatele v sekci Exhibitors & Products.

Veletrh HANNOVER MESSE pokrývá celé spektrum strojírenského průmyslu a patří mezi nejprestižnější akce na světě. Mezi hlavní témata patří automatizace, průmysl 4.0, bezpečnost IT, umělá inteligence, vodík, pohony, elektromobilita, subdodávky a mnohé další.

Program doplňují konference a fóra. Partnerskou zemí v roce 2024 je Norsko. Všechny informace naleznete na webové stránce https://www.hannovermesse.de/en/

V případě dotazů můžete kontaktovat výhradní zastoupení pořadatele veletrhu HANNOVER MESSE v ČR společnosti PROveletrhy, info@proveletrhy.cz.

Hodnocení článku: