Jste zde

Vstupenka zdarma na digitální HANNOVER MESSE 2021

Pořadatel největšího průmyslového veletrhu na světě HANNOVER MESSE odpočítává dny do jeho zahájení. V pondělí 12. dubna se otevřou virtuální brány digitálního veletrhu HANNOVER MESSE Digital Edition, který potrvá do pátku 16. dubna.

S digitální platformou se můžete seznámit již nyní a to pomocí kódu, který nabízíme našim čtenářům zdarma. Zaregistrujte se na linku: https://www.hannovermesse.de/en/?open=ticketRegistration&code=h2tHw  a zajistěte si tak přístup na veletrh a celý konferenční program zdarma.

Pomocí funkcí matchmakingu a business datingu můžete najít nové obchodní kontakty mezi 1400 vystavovateli a dalšími účastníky, se kterými se můžete spojit prostřednictvím chatu nebo video hovoru. Někteří vystavovatelé nabízí dokonce přímé přenosy, přehled živých přenosů naleznete zde: https://www.hannovermesse.de/de/expo/aussteller-livestreaming

Doprovodný program

Strojírenský veletrh HANNOVER MESSE je proslulý svým pestrým doprovodným programem. Nejinak tomu je i u digitálního formátu. Na 1500 příspěvků je připraveno v termínu od 12. do 16. dubna. Pondělí je již tradičně věnováno politickým tématům a médiím, konferenční program zahájí spolková kancléřka Angela Merkelová, dále se zúčastní spolkový ministr hospodářství Peter Altmaier a další ministři jak z Německa, tak zahraničí. Od úterý do čtvrtka budou stát v popředí technologické inovace a řešení. Mezi klíčová témata patří digitalizace průmyslu, KI, lehké konstrukce, řešení cloudu, šance pro průmyslu související se změnou klimatu, předpovědi v nejistých časech atd. Pátek bude zasvěcen tématu WomenPower, letošní motto zní: RESET.RETHINK.RESTART.

S detailním konferenčním programem se můžete seznámit zde: https://www.hannovermesse.de/de/konference.

HANNOVER MESSE Digital Edition

Veletrh HANNOVER MESSE Digital Edition je vědomostní a networkingová platforma pro průmysl, energetiku a logistiku. Od KI, robotiky přes automatizaci, logistiku, IT bezpečnost a software až po  slévárenství a  palivové články. Pod stěžejním tématem „průmyslové transformace“ představí hlavní hráči na trhu nejnovější technologie a řešení pro závody, energetické systémy a řetězce dodavatelů pro budoucnost. Partnerskou zemí je v letošním roce Indonésie.

V případě dotazů k HANNOVER MESSE kontaktujte výhradní zastoupení Deutsche Messe AG v ČR společnost PROveletrhy, info@proveletrhy.cz, tel.: 775 663 548.

Hodnocení článku: