Jste zde

Přihlaste svůj start-up na AMPER 2020

Mezi doprovodné programy veletrhu AMPER 2020 patří i pátý ročník přehlídky AMPER STARTUP, jejímž hlavním cílem je podpořit začínající firmy a vytvořit jim vynikající podmínky k obchodní prezentaci. Na AMPER STARTUP mohou mladé firmy představit své inovátorské projekty, ukázat svůj byznys model a případně oslovit nové investory. AMPER STARTUP je ideálním místem k úspěšnému vstupu firmy na trh.

Využijte výhodných podmínek a přihlaste svůj startup na AMPER STARTUP 2020!

V rámci uplynulého 27. ročníku veletrhu AMPER byly v sekci STARTUP v hale P představeny např.:

  • Flexibilní modulární systém pro stacionární ukládání elektřiny s vysokou účinností. Optimální systém stacionárního úložiště elektřiny lze využít např. pro podporu rychlonabíjení elektromobilů nebo pro samospotřebu elektřiny z fotovoltaických elektráren v průmyslových celcích. Díky modularitě lze v budoucnu systém upgradovat, jeho kapacitu pouhým navýšením objemem elektrolytu, jeho výkon zařazením dalších bateriových svazků.
  • Univerzální softwarové řešení Open Cloud Smartware umožňující integraci chytrých zařízení různých výrobců do jednoho centrálního ekosystému, nabízející pokročilé možnosti ovládání, řízení a automatické konfigurace.
  • Docházka GIRITON je cloudový systém pro evidenci docházky, služebních cest, plánování směn a vykazování práce na jednotlivýchprojektech. Zároveň dovoluje podávat žádosti o dovolené či hlídat počty sick days.
  • Bezdrátový systém chytrých kostek Homee je určen pro komplexní ovládání vaší domácnosti. To zahrnuje tři základní oblasti: zabezpečení, vnitřní klima a komfort. Možnost integrace velkého množství senzorů, detektorů a akčních prvků pro stavbu chytré domácnosti. Podpora hned několika rádiových protokolů (EnOcean, Z-Wave, WLAN a ZigBee) dovoluje propojit rozmanité typy produktů od různých výrobců do jednoho systému. 
    Bezdrátové senzory a detektory s technologií EnOcean využívají pro svůj provoz a komunikaci pouze energii z okolního prostředí a to ze světla, pohybu, rozdílů teplot nebo vibrací. Tyto prvky tedy nepotřebují baterie a jsou zcela bezúdržbové.
  • CNC řezačka polystyrenu řízena počítačem bez nutnosti připojení kabelu. Má jedinečné ovládaní a všechny řídicí povely a přenos dat probíhá přes Bluetooth. K řezačce je připojený pouze zdroj napětí. Dokáže speciálním drátem vyřezávat přesné tvary do polystyrenu. To je vhodné pro 3D nápisy, marketingové účely a věci vhodných do interiéru, exteriéru, nebo ve stavebnictví. Toto kompaktní zařízení je určeno především do menších prostor, jako jsou např. kanceláře, nebo malé dílny a na výrobky, kde stačí pouze polystyren deskového formátu, do tloušt'ky 200mm.
  • Zařízení pro Smart City - jsou vytvářena celá řešení od hardware a firmware až po případný software nebo propojení do vašich systémů. Mezi produkty patří například parkovací senzory, zařízení pro sledování polohy, zařízení pro monitorování naplněnosti odpadních nádob nebo ucpání vhozu, ale také zařízení pro využití v dopravě při počítání automobilů nebo lidí.

http://www.amper.cz/amper-2019/amper-startup.html

 

Hodnocení článku: