Jste zde

Silabs technické webináře na rok 2023

Silicon Labs zveřejnil kalendář technických webinářů pro klíčové technologie Matter, Wi-Fi, Bluetooth a LPWAN na celý rok 2023. Webináře se budou konat každý čtvrtek od 2. února. Nepropásněte jedinečnou šanci dozvědět se více o technologiích budoucnosti a zaregistrujte se.

Bluetooth

Portfolio a vývojové nástroje Silicon Labs Bluetooth poskytují komplexní informace pro robustní, spolehlivou a bezpečnou komunikaci Bluetooth. Agenda Bluetooth Tech Talks byla navržena tak, aby vývojářům ukázala, jak z jejich návrhů vytěžit maximum. Celkem se jedná o pět webinářů a zde je výběr dvou nejzajímavějších:

  • 23. Únor 2023 - ML in Predictive Maintenance and Safety Applications
  • 20. Duben 2023 - What's New with Bluetooth Mesh 1.1

Wi-Fi for IoT

Série webinářů Wi-Fi for IoT pomůže získat dovednosti potřebné k připojení aplikací a zařízení Bluetooth, Zigbee, Thread, Z-Wave nebo Matter. Tato série vznikla pro to, aby předala informaci o tom, jak se Wi-Fi for IoT vyvinulo, aby splnilo požadavky na napájení, velikost, zabezpečení a koexistenci potřebnou pro dnešní aplikace nabité funkcemi. Dále představí nabídku modulů, SoC, softwaru a vývojových nástrojů od Silabs. Celkem se jedná o šest webinářů a zde jsou uvedeny ty, které byste si neměli nechat ujít.

  • 2. Únor 2023 - Wi-Fi 6 Benefits for IoT Applications
  • 2. Březen 2023 - Designing Low Power Applications with Wi-Fi 6

Matter

Matter 1.0 se již pustila do světa a teď je příležitost se připojit k odborníkům a zjistit potenciál technologie Matter. Matter byl navržen tak, aby reagoval na potřeby trhu pro snadné nastavení, bezproblémovou interoperabilitu a poskytoval jasnou cestu k certifikaci – to vše při upřednostňování bezpečnosti spotřebitele. Matter Tech Talks byly vytvořeny, aby pomohly vývojářům IoT navrhovat produkty napříč ekosystémy, včetně Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings a Apple HomeKit pro spotřebitelské a průmyslové aplikace. Celkem se jedná o pět webinářů a jelikož se jedná o zcela novou technologie, zapište si do kalendáře následující dny:  

  • 9. Únor 2023 - Matter: Evaluation to Certification
  • 1. Červen 2023 - What's New in Matter?

LPWAN

Low-Power Wide Area Network (LPWAN) je technologie pro aplikace do chytrých měst, veřejných služeb a průmyslu. Silabs LPWAN pomocí Amazon Sidewalk rozšiřuje konektivitu mimo domov a může poskytnout pohodlí koncovým uživatelům a zároveň otevírá nové možnosti pro výrobce zařízení. Jeden seminář se bude věnovat službě Wi-SUN, která je vhodná pro inteligentní měření, správu veřejných služeb a další průmyslové aplikace. Celkem se jedná o pět webinářů a nenechejte si ujít tyto dva nejzajímavější:

  • 16. Březen 2023 - Getting Started with Amazon Sidewalk
  • 13. Duben 2023 - Introducing FG25 and EFF01 for Wi-SUN FAN 1.1

Kompletní přehled o všech webinářích naleznete na https://www.silabs.com/about-us/events/tech-talks-wireless-technology-training

Hodnocení článku: