Jste zde

Vystavujeme na MSV 2019

Nové technologie z oblasti IoT mají co nabídnout i průmyslovým firmám a nejnovějším digitálním továrnám. Proto i HW server představí řadu novinek na MSV 2019. Najdete nás v pavilonu C, stánek 066.

Spojení redakce HW serveru a obchodní divize naší firmy přináší mnoho nových impulzů. Na jednu stranu tušíme, jaké jsou trendy, na druhou stranu víme od našich zákazníků, které z trendů se ukázaly být slepou uličkou. Letošní Mezinárodní strojírenský veletrh přináší zajímavá témata a tak i my přispějeme a návštěvníkům představíme techniku, která může výrazně změnit fungování velkých i malých průmyslových provozů.

Aktuální novinkou je HWPortal, služba, která umožňuje monitorovat prostředí a procesy a ovládat řídící systémy. Firmy mohou díky HWPortal využít funkce internetu věcí bez výrazných investic. Senzorové systémy pro portál jsou přitom modulární a stavebnicové, takže se přizpůsobí konkrétním požadavkům provozu nebo technologie. Uživatelům nabídne HWPortal komfortní přístup k přehledovým panelům s individuálním nastavením a řadu funkcí včasné výstrahy v případě poruch nebo překročení prahových hodnot.

Pro HWPortal, portál SensDesk i další dohledové systémy nabízí HW Server senzorové jednotky výrobce HW group, včetně nejnovějších zařízení řady SD. Ta doplňují zařízení s řadou vstupů Poseidon, Damocles a Ares a reprezentují jednoúčelové jednotky. Všechna zařízení lze kombinovat na úrovni celé sítě a optimalizovat tak náklady vzhledem k potřebným funkcím.

Mezi představenými výrobky nebudou chybět ani chytré zásuvky a inteligentní distribuční jednotky energie Netio. Ty umožňují dálkové ovládání napájení pro systémy v průmyslovém prostředí.

Pro oblast laboratorních a testovacích systémů představíme řadu měřících ústředen LabJack a převodníků Sollae.

Tyto novinky představí HW server na MSV v Brně v pavilonu C stánek 066 od 7. do 11. října 2019. Přijďte si s námi pohovořit o tom, jak z nových produktů můžete profitovat i Vy!

Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě, s každoroční účastí více než 1 600 vystavovatelů a 80 000 návštěvníků. Ze zahraničí přijíždí přes 50% vystavovatelů a 10% návštěvníků. Hlavním tématem MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. V roce 2019 se MSV zaměří také na investiční příležitosti, tedy Start up projekty, nové nápady, inovaci jako příležitost k investicím. https://www.bvv.cz/msv/msv-2019/

 

Hodnocení článku: