Jste zde

DigiKey představí nové produkty na veletrhu Maker Faire Rome 2023

Na veletrhu Maker Faire Rome navštivte DigiKey (stánek #A15 v pavilonu 3) a prohlédněte si ukázky žádaných nových produktů.

DigiKey, přední světový komerční distributor nabízející největší výběr technických součástí a automatizačních produktů skladem k okamžité expedici, bude ve svém stánku #A15 v pavilonu 3 na veletrhu Maker Faire Rome ve dnech 20.–22. října 2023 předvádět nové produkty pro makerské a vzdělávací prostředí. DigiKey je také zlatým sponzorem akce, na které se setkávají odborníci z oboru, výrobci a inovátoři, aby se podělili o své projekty se širokou veřejností.

„Společnost DigiKey je nadšená, že se může zúčastnit jednoho z největších makerských veletrhů na světě a podělit se o zajímavé nové produkty pro makery a pedagogy všech věkových kategorií,“ prohlásil Kevin Walseth, manažer technického marketingu DigiKey. „Tato každoroční premiérová akce je pro nás skvělou příležitostí, jak navázat kontakty a podívat se, jak makeři využívají produkty, které si společně s našimi nástroji a prostředky urychlujícími pokrok pořídili od společnosti DigiKey.“

Dodavatelští partneři, společnosti Kitronik a Micro:Bit budou na místě prezentovat produkty zaměřené na vzdělávání společně s novou deskou Micro:Bit v2. Akce se rovněž zúčastní makeři a odborníci ze společnosti DigiKey, mezi kterými nebude chybě ani OddJay, a budou odpovídat na dotazy. Kromě toho budou na stánku k vidění nové produkty od společnosti Becky Stern, nový Raspberry Pi 5, živé ukázky robota XRP a nedávno uvedená sada Kitronik Kit společnosti DigiKey, která pomáhá pedagogům při výuce elektroniky. Prvních 40 000 účastníků navíc dostane tašku DigiKey vyrobenou z recyklovanéh materiáluPTE.

Maker Faire Rome je již jedenáctým ročníkem akce, která jednoduchým a přístupným způsobem zprostředkovává technické inovace, o kterých hovoří a propojuje podniky, akademickou obec, lidi i nápady. Akci organizuje a propaguje Římská obchodní komora.

Další informace o komunitě tvůrců Digi-Key najdete na webu Maker.IO.

Hodnocení článku: