Jste zde

IQRF připravuje Summit 2018

Nové funkce, partneři, pilotní projekty i aplikace z terénu. To vše prezentují světové firmy na svých každoročních konferencích. IQRF aliance svět již několik let úspěšně dobývá, takže není překvapením, že již nyní připravuje svoji výroční konferenci s letopočtem 2018.

Jak probíhal IQRF Summit 2017 se můžete podívat na webu aliance, kde najdete videozáznamy jednotlivých prezentací. Příští konfence představí standardizované interoperabilní produkty pro projekty IoT, součástí bude také praktický workshop avyhlášení výsledků soutěže IQRF Wireless Challenge IV.
V současné době se web summitu plní postupně informacemi o zastoupených firmách, řečnících a tématech. Již nyní je jasné, že na konferenci bude možné vidět zajímavé firmy. Nejdůležitější je IQRF Tech, zaštiťující veškeré aktivity týkající se výzkumu, vývoje a prodeje technologie IQRF. Firma se oddělila od zakladatelského Microriscu v létě 2017 a kromě samotné mesh sítě IQRF dále vyvíjí IQRF OS i bezpečnostní technologie pro zabezpečení celé sítě.

Z aplikačních firem již svoji účast potvrdily například AAEON, Protronix, CTI software, Master Internet , RehiveTech nebo JoTio.

Workshopy

I během letošním ročníku bude na IQRF Summitu možnost si prakticky vyzkoušet práci s připravenými interoperabilními produkty. K tomu bude připraven workshop, který povedou odborníci z jednotlivých firem, které buď dodávají koncové produkty nebo se zabývají poskytováním a nastavením potřebných služeb. Vyzkoušíte si tak vytvoření celého řešení pro IoT od sestavení sítě IQRF, přes připojení senzorů a aktivních prvků, až po jejich správu a vizualizaci dat.

IQRF Wireless Challenge IV

Konference bude hostit také finále tradiční vývojářské soutěže. Nejlepší vybrané projekty budou moci autoři prezentovat před odbornou porotou a vítězný projekt následně na hlavním podiu před široku veřejností.

www.iqrf.org/summit2018

Hodnocení článku: