Jste zde

Aplikace Requirements & Systems Portal rozšiřuje Altium 365

Altium spustila aplikaci Requirements & Systems Portal Application pro cloudovou platformu Altium 365 pro spolupráci při návrhu elektroniky. Portál požadavků a systémů pomáhá zajistit viditelnost a povědomí o funkčních požadavcích od konceptu až po výrobu, čímž zlepšuje náklady, kvalitu a rizika v procesu vývoje produktu.

Spuštění následuje po akvizici společnosti Valispace společností Altium na začátku tohoto roku. Valispace je převratný nástroj pro systémové inženýrství a inženýrství požadavků, který spojuje návrh systémů a inženýrství požadavků s přístupem podporovaným umělou inteligencí a daty. Valispace vy chází z předpokladu, že vývoj je často odtržen od původního zadání, což často vede k nepochopení požadavků a vzniká riziko opakování vývoje jednotlivých subsystémů.

Portál požadavků a systémů zajišťuje, že elektrotechnické týmy mohou psát, spravovat a ověřovat své požadavky přímo v ekosystému Altium 365, což umožňuje členům týmu z různých oborů vidět požadavky v kontextu jejich návrhů. Když mají elektroinženýři, elektrotechnici, systémoví architekti a externí zainteresované strany přístup ke stejným informacím, všichni v týmu vědí, že pracují s nejnovějšími hodnotami a aktuálními specifikacemi.

"Portál požadavků a systému na Altium 365 urychluje inovace a urychluje uvedení na trh," řekl Ananth Avva, viceprezident a generální ředitel cloudové platformy společnosti Altium. "Tím, že do celého procesu návrhu elektroniky vnesou kontext na úrovni produktu, mohou inženýři bez námahy zajistit splnění požadavků napříč aplikacemi, jako je dodavatelský řetězec a simulace. To staví systémové myšlení do popředí a umožňuje inženýrům prosperovat v dnešním konkurenčním prostředí a dodávat elektronické produkty světové třídy."

altium365.com 

Hodnocení článku: