Jste zde

Future Forces Forum 2024 přináší špičkové řečníky a kybernetické zážitky

V termínu 16. - 18. října 2024 se na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA uskuteční Future Forces Forum, mezinárodní akce zaměřená na nejnovější obranné a bezpečnostní technologie. Vedle přehlídky více než 300 firem z 35 zemí proběhne řada konferencí a odborných panelů.

Jedním ze stálých témat FFF je kybernetická obrana a bezpečnost. Třídenní program konference Future of Cyber zahrnuje odborné diskuze, workshopy, inovativní technologie, soutěže a živé hacking show. Účastníci si budou moci vyzkoušet své dovednosti v rámci Cyber Escape Room nebo Crypto Quizu. Akci obohatí přední odborníci z oblasti kybernetické bezpečnosti, obrany i akademické sféry, například George Daniliuc (SANS Institute), Pavel Čumpelík (AGC Europe), plk. Štěpánek (VeInKyS), Martin Hořický (BDO Security), zástupci ozbrojených sil Slovenska a Německa a další.  Připojte se a získejte aktuální informace o trendech v kybernetické ochraně a moderních technologiích.

Finální program a seznam řečníků bude brzy zveřejněn na https://future-forces-forum.org/events/134_future-of-cyber-conference-2024?lang=cs Vstup na výstavu a konference je pro odbornou veřejnost zdarma, nutná je registrace na https://www.future-forces-forum.org/events/registration?id=132&lang=cs.

Hodnocení článku: