Jste zde

4. řada video seriálu Factory Tomorrow představí inovativní průmyslovou automatizaci.

Nová řada video seriálu Factory Tomorrow ukazuje, jak řešení předních výrobcůtypu Siemens a Banner Engineering zvyšují efektivitu a poskytuje praktické náhledy do každodenních operací a utváření budoucí podoby výroby.

DigiKey, přední globální komerční distributor, představil 4. řadu video seriálu Factory Tomorrow, sponzorovaného společnostmi Siemens a Banner Engineering. Nejnovější řada tohoto seriálu se zabývá další vlnou inovací v oblasti řešení průmyslové automatizace pro globální výrobu.

Moderní továrna je definována technologiemi umožňujícími vyšší efektivitu výroby a hlubší náhledy do kriticky důležitých dat každodenních operací.
„Při pohledu do budoucna na produkty a technologie utvářejících svět výroby se nacházíme na prahu nových hranic,“ řekl Eric J. Halvorson, senior manažer marketingových technologií společnosti DigiKey. „Rychlost uvedení na trh pro dnešní výrobce musí být vyšší a efektivnější, než kdykoli dříve. Společnost DigiKey je hrdá na spolupráci s nejlepšími světovými výrobci produktů automatizace, jejichž výrobky dodáváme do rukou zákazníků rychleji než kdokoli jiný. Spolupráce se špičkovými výrobci, jako jsou Siemens a Banner Engineering, nám umožňuje uchopit vize našich zákazníků a pomoci jim je přeměnit v realitu."

„Výrobci se neustále snaží lépe reagovat na potřeby svých zákazníků a být odolnější v rámci svých ekosystémů hodnotového řetězce,“ řekl Chris Stevens, senior viceprezident pro automatizaci ve společnosti Siemens. „Aby toho dosáhli, jejich výrobní schopnosti musejí být stále více adaptivní. Společnost Siemens pomáhá poskytováním nejrozsáhlejšího světového portfolia produktů pro návrhy, automatizaci a realizaci výroby v jakémkoli odvětví. Díky spolupráci se společností DigiKey poskytujeme tisícům výrobců každodenní přístup k řešením Siemens a umožňujeme jim tak pokračovat na cestě k adaptivnější výrobě."

„Na továrnu budoucnosti pohlíží každý jinak," řekl Bob Bergsgaard, ředitel marketingu ve společnosti Banner Engineering. „Jednou z cest, o které často mluvíme, je myslet ve velkém, začít v malém a rychle se rozrůstat. Díky partnerství se společností DigiKey mají zákazníci přístup k rozsáhlému souboru snadno použitelných řešení společnosti Banner - včetně senzorů, osvětlení, indikace, strojní bezpečnosti, průmyslových bezdrátových produktů a produktů konektivity - čímž mohou testovat nápady a zavádět nová řešení s nízkým rizikem v řádu minut, nikoli měsíců."

První ze tří dílů tohoto seriálu s názvem „Výroba digitálního vlákna" ukazuje, jak inovátoři typu Siemens podporují digitální transformace ve světě výroby. K vytváření digitálních reprezentací složitých výrobních systémů se používá umělá inteligence (AI) a strojové učení. Video také zdůrazňuje, jak simulace v reálném čase, analýza dat a prediktivní údržba vytvářejí továrny budoucnosti.

Druhý díl s názvem „Průlom v průmyslovém internetu věcí“ ukazuje, jak společnost Banner Engineering vede v oblasti řešení plug-and-play pro snímání, bezdrátové připojení a strojní bezpečnost. Prlůmyslový internet věcí (IIoT) se zaměřuje na komunikaci mezi stroji a umožňuje uživatelsky přívětivou automatizaci, vyšší efektivitu a delší životnost majetku.

Třetí a poslední díl s názvem „Budoucnost výrobních hal" zdůrazňuje, jak společnosti DigiKey, Siemens a Banner Engineering pohlížejí na technologické průlomy, které mají vyplnit prázdná místa ve výrobních halách. Podobu příští generace inteligentní výroby budou určovat umělá inteligence, data v reálném čase a zdokonalená interakce člověka s počítačem.

Další informace o tomto video seriálu a o tom, jak společnost DigiKey podporuje inovativní řešení průmyslové automatizace pro globální výrobu naleznete na webových stránkách DigiKey.

Hodnocení článku: