Jste zde

SOS electronic a klíčové elektrotechnické výstavy v roce 2024

Osobní setkání se zákazníky jsou nesmírně cenná. Mezi jedinečné způsoby setkávání patří určitě výstavy a akce. V dnešní době, kdy se stále více orientujeme na on-line prostor v obchodování, jsou tyto události nenahraditelné. Přidejte se k SOS electronic na klíčové elektrotechnické výstavy v roce 2024 a objevte nové možnosti a příležitosti!

Jako distributor elektronických součástek pro výrobní průmysl, i SOS electronic považuje tyto akce za klíčové. S nadšením se v roce 2023 zúčastnili několika významných akcí zaměřených na elektrotechniku. Na těchto setkáních představili širokou nabídku elektronických součástek, navázali důležité kontakty s lídry v odvětví a získali cenné poznatky o technologických trendech.

Technicko-inovační výstavy elektrotechniky v roce 2024

Zážitky a nadšení z objevování si všichni neseme s sebou i do nového roku. Cílem je ještě těsněji spolupracovat s partnery a efektivně využít příležitosti, které nám poskytují organizátoři akcí. Proto jsme pro vás prozkoumali hlavní výstavy a sestavili seznam akcí, na kterých jsme připraveni objevovat nejnovější technologické trendy.

MECSPE Bologna

6.–8. 3. 2024, BolognaFiere, Bologna, Itálie

TEK.day Wroclaw

Výstava je jednodenní akcí přizpůsobenou profesionálům v oblasti návrhu a výroby elektroniky. Tato odborná akce spojuje stolní výstavy, odborníky na elektrotechniku a vývojáře s výrobci a distributory elektrických komponentů. Celá akce je zastřešena odbornými přednáškami a doprovodnými akcemi.

TEK.day svým konceptem přilákal již více než 170 vystavovatelů, se kterými se můžete setkat ve Vratislavi. Mluvíme o klíčových distributorech a výrobcích elektronických součástek, poskytovatelích EMS a dalších důležitých hráčích na elektrotechnickém trhu. SOS electronic najdete u stolu číslo 135. Nechte se přesvědčit i vy a domluvte si schůzku.

Kdy a kde?

14. marca 2024, Tarczyński Arena Wrocław, Poľsko

Stánek číslo 135

 

AMPER – SMART & CONNECTED WORLD

Evropské průmyslové podniky využívají prostor veletrhu AMPER v České republice k navazování nových obchodních vztahů, vytváření sítí a získávání cenných zpětných vazeb.

V loňském roce tato prestižní akce přilákala více než 25 000 návštěvníků, kteří měli možnost setkat se s více než 400 firmami z 24 zemí. Zvláště velký zájem projevily zahraniční společnosti ze Slovenska, Německa, Rakouska, Polska, Turecka, Itálie, Tchaj-wanu a Švýcarska.

Současně s veletrhem AMPER 2024 se uskuteční také 9. ročník konference „Smart City v praxi“ a 4. ročník konference „Efektivní elektromobilita v organizacích“.Nenechte si ujít největší mezinárodní veletrh elektrotechniky, energetiky, automatizace a komunikace v České republice a na Slovensku.

Kdy a kde?
19.–21. 3. 2024, Výstaviště Brno, Česká republika

InnoElectro 2024

Výstava InnoElectro je určena všem firmám zabývajícím se elektronickými a elektrotechnickými řešeními v Maďarsku. Ať už se jedná o návrháře, výzkumníky, vývojáře, výrobce, obchodníky, oblast vzdělání nebo jiné instituce, každý zde najde informace a nové inspirace pro svůj projekt.

V průběhu výstavy se v areálu koná také konference. V rámci konference mají vystavovatelé a přednášející možnost podělit se o své způsoby řešení a vývoje. Cílem konference je poskytnout informace o aktuálních trendech v elektronice a najdete zde odborníky z domácího i mezinárodního elektronického průmyslu. Kromě odborných akcí se můžete těšit také na různé soutěže.

Výstava bude otevřena od 23. do 25. dubna, vstupné se vybírá, ale po předchozí registraci do 22. dubna si můžete rezervovat vstup zdarma. Zástupci společnosti SOS electronic vás přivítají na svém stánku společně s dlouholetým partnerem v oblasti komunikačních modulů, Quectel Wireless Solutions.

Kdy a kde?
23.–25. 4. 2024, Bok csarnok BUDAPEŠŤ, Maďarsko

Embedded world Exhibition&Conference

9.–11. 4. 2024 v Norimberku, Německo  

Intertool 2024

23.–26. 4. 2024, Messe Wels, Rakousko

Warsaw Industry Automatica

14.–16. 5. 2024 let, Nadarzyn, Polsko

Evertiq Expo Malmö

23. 5. 2024, Malmö Arena, Švédsko

SPS Italia

28.–30. 5. 2024 let, Fiere di Parma, Itálie

Sensor + Test 2024

11. 6.–13. 6. 2024, Norimberk, Německo

PCIM Europe

11. 6.–13. 6. 2024, Norimberk, Německo

Evertiq Expo Krakov

Evertiq Expo je standardní table-top výstavou v Polsku, která poskytuje prostor mnoha vystavovatelům k prezentaci jejich špičkových produktů a služeb v oblasti elektroniky, designu a výroby. Tento typ výstav představuje způsob, jak se rychle setkat s odborníky a najít účinné řešení konkrétního problému.

Během dne se můžete těšit na technické semináře, informace a workshopy o nejnovějších výzkumech a inovacích, které představí odborníci. Program konference probíhá souběžně s výstavou.

Zaujali jsme vás? Přidejte se k nám a navštivte největší výstavu elektronického průmyslu v jižním Polsku.

Kdy a kde?
12. června 2024, International Exhibition and Convention Centre EXPO, Krakov, Polsko

Stánek číslo 16

TEK.day Gdaňsk

Máte hlad po relevantních informacích nebo potřebujete inspiraci? Zveme vás na výstavu TEK.day Gdaňsk v září 2024. TEK.day představuje jednodenní akci určenou odborníkům v oblasti návrhu a výroby elektroniky.

Veletrh má kapacitu 200 výstavních stánků s klíčovými distributory elektronických součástek. Patří mezi ně poskytovatelé EMS, výrobci, výzkumné a vývojové společnosti a další významní hráči na trhu s elektronickými součástkami. Veletrh efektivně kombinuje „table-top“ výstavu s odbornými přednáškami a doprovodnými akcemi. Nenechte si tuto výstavu ujít a dejte nám vědět, kdy přijedete.

Kdy a kde?
26. 9. 2024, AmberExpo Gdaňsk, Polsko
Stánek číslo 139

The Electronic Component Show

19. 9. 2024, Kassam Stadium, Oxford, Spojené království

Evertiq Expo Berlin

20. 6. 2024, Technology Park Berlín Adlershof, Německo

Evertiq Expo Gothenburg

19. 9. 2024, Swedish Exhibition & Congress Centre, Göteborg, Švédsko

Engineering Design Show

9.–10. 10. 2024, Coventry Building Society Arena, Longford, Spojené království

Electrosub Conference and Fair

9.–10. 10. 2024, Lurdy Ház, Budapešť, Maďarsko

Evertiq Expo Varšava

V polském hlavním městě Varšavě sídlí řada mezinárodně významných firem, které pracují na náročných projektech v oblasti elektroniky. Město je zároveň významným centrem vědy a sídlem akademie, kde se každoročně koná i největší výstava elektronického průmyslu v Polsku, Evertiq Expo Varšava.

Evertiq Expo je prestižní table-top výstava, která svým úspornějším charakterem poskytuje široký prostor mnoha vystavovatelům k prezentaci špičkových produktů a služeb v oblasti elektroniky, designu a výroby.Součástí akce je konference s technickými semináři a odbornými prezentacemi lídrů v oblasti elektroniky a elektrotechniky. Program konference probíhá souběžně s výstavou. Registrovaní účastníci Evertiq Expo mají možnost navštívit jakýkoli program konference zdarma. Společnost SOS electronic je na akci přítomna prostřednictvím svých zkušených obchodních zástupců. Připravili pro vás nejnovější předváděcí vzorky produktů z oblasti komunikačních modulů, optoelektroniky, napájecích zdrojů a vestavných systémů. Těšíme se i na vás.

Kdy a kde?
24. října 2024, PGE Narodowy Stadium, Varšava, Polsko 
Stánek číslo 77

belektro 

5.–7. 11. 2024, Messe Berlin, Německo

electronica 2024

SOS electronic bude také součástí světově proslulé výstavy v Německu, která láká návštěvníky na expozice zaměřené na elektronický design (ED/EDA), technologie, komponenty a komplexní řešení v elektronice.Společnost je součástí německého holdingu Conrad Electronic a na výstave budou stánky tematicky a organizačně propojené

electronica 2024 je mezinárodní veletrh elektronických součástek, systémů a aplikací, který se koná každé dva roky v Mnichově a je určen odborné veřejnosti.Vystavovatelé a návštěvníci v oblasti elektronických systémů, aplikací a technologií se mohou seznámit s nejnovějšími inovacemi a vývojem v oblasti elektrotechniky a energetiky, stejně jako s komponenty potřebnými pro DPS nebo EMS.Najdete zde řadu specialistů – od těch na elektronické součástky až po odborníky na komplexní systémy, aplikace a technické poradenství. Výstava se koná každý sudý rok. V roce 2022 překročilo brány výstavy 70 000 návštěvníků ze 100 zemí a přibližně 2 140 mezinárodních vystavovatelů.Výstava je klíčovým mezinárodním centrem a zdrojem inspirace pro profesionály v elektronickém průmyslu. Nezmeškejte registraci. Pokud si chcete rezervovat čas schůzky se zástupci SOS electronic, dejte jim vědět předem. Zájemci s rezervovaným časem schůzky mají vždy přednost.

Kdy a kde?
12.–15. listopadu 2024, Trade Fair Center Messe, Mnichov, Německo

MECSPE Bari

23.–25. 11. 2024, Nuova Fiera del Levante, Bari, Itálie

Ať už jste vystavovatel, přednášející nebo návštěvník, zveme vás k objevování nových možností a příležitostí. Využijte příležitosti k budování vztahů, výměně poznatků a hledání nových řešení v oblasti elektroniky přímo na výstavách a ve společnosti našich obchodních zástupců.
Víme, že se můžeme navzájem inspirovat k inovativním a nápaditým řešením.

Pokud se chcete setkat se zástupci SOS electronic nebo máte dotaz, vyplňte krátký dotazník na konci tohoto článku. I vaše zpětná vazba a věcné připomínky jsou zásadní.

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.