Prezentace Siemens bude k vidění v hale 7.1 na stánku C 71/C 79 a zaměří se především na výhody, které mohou průmyslové podniky všech velikostí získat díky digitální transformaci ve všech fázích hodnotového řetězce, od návrhu produktu a výroby až po servis. Návštěvníci se mohou těšit na konkrétní příklady řešení, jak lze díky digitalizaci docílit vyšší flexibility a zároveň umožnit sériovou výrobu individualizovaných produktů v potravinářském průmyslu.
Siemens představí způsob, jakým mohou společnosti flexibilně reagovat na měnící se požadavky trhu – např. různorodost příchutí – a to v každé fázi výroby potravin od zpracování přes balení a štítkování až po plnění.
Návštěvníci stánku Siemens budou mít možnost se na reálném příkladu zpracování čokolády přesvědčit o preciznosti automatizované výroby čokolády podle individuálního přání zákazníka. Digitalizace totiž umožňuje spotřebitelům navrhovat výrobky a obaly podle jejich osobního vkusu. Společnost Siemens tak předvede, jak lze díky komplexní automatizaci využívat data při zpracování čokolády – od prvotního nápadu přes vlastní výrobu a plnění až po zabalení a označení produktu. Pomocí speciálního softwaru ukáže simulaci a optimalizaci digitálních dvojčat produktů, závodů a výrobních linek. Zároveň nabídne ukázku vizualizace a vyhodnocení klíčových ukazatelů výkonu (KPI) příslušných pro celou výrobní linku i pro konkrétní proces pomocí specifických aplikací v otevřeném cloudovém operačním systému pro internet věcí MindSphere.
https://www.siemens.com/global/en/home/company/fairs-events/anuga-foodtec.html
.